3 de març del 2023

'El drac de l'Albufera', de Joanvi Cubedo i Dani Cruz #novetat infantil

«Aquesta és la història d’un drac que va viure a l’Albufera de València. Transcorre en temps antics, molt antics! (Però és clar que per als que vivien aleshores era l’actualitat, per a ells eren els temps moderns.) En aquells anys, la ciutat estava tota emmurallada, era gran i bonica per a l’època, però molt més menuda del que és ara...»

Així comença El drac de l'Albufera, una rondalla de la ciutat de València (sí, la ciutat també té rondalles), escrita i fabulada pel contacontes Joanvi Cubedo, Tio Vicent, i amb els dibuixos, sempre divertits i expressius, de Dani Cruz. El presentarem, en primícia, en la Plaça del Llibre d'Elx el diumenge 12 de març a les 18h,
 


Vos hem explicat de quina manera comença, i ací podeu fullejar les primeres pàgines https://www.bullent.net/ficheros/libros/Drac_de_l_Albufera.pdf

Però. com acabarà? Sabem que hi ha un drac i que Salomó, el protagonista (el xicot que veieu en la coberta), s'hi enfrontarà. Ara, vos assegurem un final ple de sorpreses i ben emocionant!Joanvi Cubedo (Borriana, 1953) és actor de fa tants anys que ja és també professor de teatre. Rapsode i contacontes;  amb el nom artístic de «TioVicent» explica contes per a totes les  edats i a tots els llocs: escoles, museus, biblioteques… Ha escrit El  drac de l’Albufera a partir de reculls  de textos de Vicent Blasco Ibáñez.

Dani Cruz (Sabadell, 1978) va estudiar Gràfica Publicitària i es dedica a la il·lustració  des de l’any 2006. Treballa en premsa i publicitat però sobretot treballa en projectes dirigits al públic infantil i juvenil. Adora aprendre coses noves i odia l’apatia. Pots veure més dibuixos seus a www.danicruz.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada