15 de maig del 2023

A Cocentaina, 'A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor"

 


A un tir de pedra. les més belles sendes de la Safor, també camina pels pobles i ciutats del País Valencià, ben guiat pels quatre autors, Òscar Martí, Vicent Cervera, Xavier Cervera i David Gomar. 

El divendres 19 de maig a les 19:45h. al Centre cultural El Teular de Cocentaina, el Centre excursionista de Cocentaina ha preparat una presentació del llibre.

A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor és un llibre adreçat a persones amb l’interés o la curiositat per conéixer les muntanyes de la Safor. 

Fa més d’una dècada aparegué A un tir de pedra. Des d'aleshores, el llibre ha tingut una acollida càlida, corprenedora. Han passat molts anys i hem decidit fer-ne una edició absolutament nova, amb el convenciment que una renovació completa era necessària i ja indefugible i, també, que podríem aportar una versió millorada i madurada. Si la primera versió fou un intent agosarat de recopilar un inventari exhaustiu de totes les sendes de la comarca, aquest pretén mostrar i narrar una tria personal d'aquelles que considerem les més belles i destacades sendes de la Safor. Una tria il·lustrada amb esplèndides fotografies, abundant cartografia i, a més a més, informació addicional en línia, permanentment actualitzada, que us ajudarà a arribar al començament de cada sender, l'inici d'un nou camí per conéixer i estimar les nostres muntanyes.

Vols veure com és de bonic? Fulleja algunes pàgines
https://www.bullent.net/ficheros/libros/Tast_a_un_tir.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada