15 de maig del 2023

Llíria acull 'La nova mestra', de Carme Cardona

 


"La nova mestra", de Carme Cardona segueix la gira de presentacions, donat l'èxit de les anteriors.

Aquesta vegada és Llíria la destinació afortunada. Organitzada per l'Institut d'estudis comarcals i ACPV Camp de Túria, la convocatòria és per al divendres 19 de maig a les 19:30 h. al Casal Jaume I de Llíria.


"La nova mestra", Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un thriller psicològic amb final negre com un pou. 
Ha estat guanyadora del Premi Soler i Estruch en el marc dels LXVI Premis Castellum Ripae.

"La nova mestra" està resultant fàcil de llegir i, fins i tot en la seua ressenya a La Veu dels llibres, Daniel P. Grau exposa que se li ha fet curta. Amb un cert atreviment, il·lustra la sensació de voler haver continuat en aquell món, que ens arriba a tants lectors quan acabem una novel·la:
«En tot cas, espero que en pròximes aportacions pugui esprémer amb més intensitat les trames que, com demostra en La nova mestra, tan hàbilment és capaç d’ordir. L’estol de lectors àvids de tenir entre les mans llargs thrillers psicològics segur que li ho agrairan».

Es pot trobar un enllaç a les primeres pàgines, així com a altres crítiques i recursos a: https://www.bullent.net/libro/3307-la-nova-mestra 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada