23 de maig del 2023

Convocat el 43è Premi Enric Valor. Bases del Premi.

 


El premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 43a edició.

S'acaba d'obrir el termini, que acabarà el 2 de novembre de 2023.

L'adjudicació del premi es farà el dijous 15 de febrer de 2024.

Es poden presentar els originals adreçats a persones lectores joves, la presentació s'ha de fer mitjançant un correu electrònic, no s'accepta la participació en paper. 
En aquest correu electrònic hi haurà d'haver adjunts dos arxius en format de tractament de textos (word o OpenOffice Writer). Un correspondrà a l'obra, i l'altre a les dades de l'autor/a (el nom, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a i una declaració de que l'obra és inèdita i no té compromesos els drets de publicació). Les obres hauran de tenir una extensió entre els 70 i els 150 fulls Din-A4 amb un tipus de lletra orientatiu Arial de grandària 12, a doble espai.

La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i el guardó, un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases completes a la següent pàgina: https://www.bullent.net/premi-enric-valor/ i l'històric d'obres guanyadores i altres premis a https://www.bullent.net/premis/

Formaran el jurat Fàtima Ponsdomènech, Pilar Puchades, Francesc Rodrigo, Núria Sendra i una persona membre de l'equip docent de l'IES Enric Valor en representació de l'Ajuntament de Picanya.

Fàtima Ponsdomènech forma part del jurat com a guanyadora de l'edició anterior amb la novel·la Llegenda dels registres, un viatge iniciàtic a la recerca dels orígens de la protagonista i dels fonaments del saber.

Altres guanyadors d'edicions anteriors són:

Els secrets de l'Eixample, de Mariano Casas
Amaga't dels drons, d'Ester Vizcarra
Expedició al Congo. Bwana Nyani, d'Alfred Sala
Unes veus a l'altra part del mur, de Vicent Enric Belda 
La revolta d'Adamde Lourdes Boïgues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada