30 d’octubre del 2023

'La pedra rosa', de Muriel Villanueva, a la llibreria La rossa de Benimaclet

 

«El meu bosc és un lloc màgic,
m’envolta i el porte al cor.
Per això voldria parlar-te’n,
veure si m’entens un poc». 

La màgia del bosc de La pedra rosa arribarà a la ciutat de València el 4 de novembre. Concretament, a la llibreria La rossa de Benimaclet, el dissabte 4/11 hi haurà poesia infantil, àlbum il·lustrat i molt d'amor per la diferència.

Entre altres, acompanyaran l'autora, Muriel Villanueva, la contacontes Clàudia Muñoz i l'editora Núria Sendra.

Muriel Villanueva ens endinsa en el bosc poètic de La pedra rosa, on l'unicorn, la licàntropa, el drac, la sirena i la fada terrenal conviuen en un món tan imperfecte com tots. Ple, això sí, de ritme, de diversitat i d'estima. La diversitat de gènere, temàtica central de l'àlbum, respon al reclam de professionals de l'ensenyament que troben a faltar materials similars per als més petits i serveix alhora d'excusa per introduir un valor de respecte universal i incondicional. Adreçat a tots els públics, el llibre mostra un univers il·lustrat per Sara Sánchez amb imatges amarades de vida que abandonen els colors bàsics i abunden en tons pastel, per acompanyar un missatge complex i de concòrdia.

Va dir sobre La pedra rosa Carme Cardona a La veu dels llibres: 

«Amb un llenguatge entenedor, La pedra rosa convida a la reflexió, a posar-se en el lloc dels altres, a entendre i respectar; i aquests valors, en tant que universals, van més enllà de franges d’edat, ètnies o cultures. El món sempre ha estat divers i canviant i és, en aquesta varietat, on trobem un veritable tresor per conèixer i aprendre de les persones i de nosaltres mateix en aquest meravellós bosc màgic que és la vida.

Com sentencia la pedra rosa “No hi ha lleis que ens definisquen./ No hi ha normes ni etiquetes.”»


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada