11 d’octubre del 2023

Agricultura per a gent curiosa al Mercat de l'Horta de Castellar - L'Oliveral

 


El llibre 'Agricultura per a gent curiosa', de Maria Josepa Payà i Rafa Alonso, tracta d’ajudar a prendre consciència sobre l’origen d’allò que les famílies posen als seus plats cada dia. Sense dubte, és un luxe poder posar els aliments que s'han produit al costat de casa. Això és el que permeten els Mercats de l'Horta, on els productors venen fruites i verdures de temporada, acabades de collir.

Per això Maria Josepa Payà hi anirà a fer una activitat al voltant del tema i del llibre guanyador del Premi de no ficció infantil Ma. Dolores Català Amorós. Ets capaç de saber qui va introduir un o altre aliment vegetal a les nostres terres? 

L'Associació de veïnes i veïns Castellar - L'Oliveral l'ha convidada a ella i a totes les persones (grans o menudes) que vulguen participar, serà:

📆 Dissabte, 21 d'octubre
⌚ a les 11:30h
📌 Al Mercat de l'Horta de Castellar-L'Oliveral

'Agricultura per a gent curiosa' és una introducció als orígens de la producció d’aliments. Parla, de forma senzilla, de com funcionen les plantes i de com són d’importants el sòl i la biodiversitat. L’objectiu és fer reflexionar els lectors sobre com vam començar a cultivar aliments i per què, i sobre com ha anat evolucionant la nostra dieta al llarg dels segles a mesura que han anat arribant al nostre territori aliments diferents des d’altres llocs del món. Amb el convenciment que l’alimentació és l’acte humà que més influència té en el nostre entorn, es tracta d’ajudar a prendre consciència sobre l’origen d’allò que les famílies posen als seus plats cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada