23 d’octubre del 2023

XI Plaça del llibre de València al Jardí Botànic

La Plaça del llibre de València torna en la seua edició número 11, però enguany canvia de seu i es celebrarà el el Jardí Botànic de València, això sí, en les mateixes dates de sempre: del 27 d'octubre a l'1 de novembre. Aquest és el cartell oficial:


El divendres 27 d'octubre a les 18:00 tindrà lloc la inauguració institucional de la 11a Plaça del llibre amb els Premis Samaruc i Premis Plaça del llibre.

Edicions del Bullent participem de manera singular, com en cada edició, i hem preparat dues activitats:

Dilluns, 30 d'octubre a 18:00h: La nova mestra, de Carme CardonaA La nova mestra, Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un thriller psicològic amb final negre com un pou. La nova mestra ha estat guanyadora del Premi Soler i Estruch en el marc dels LXVI Premis Castellum Ripae.

Intervindran, a més de l'autora, l'editora Núria Sendra i la mestra Adela Costa.

Dilluns, 30 d'octubre, a 18:30h: Llegenda dels registres, de Fàtima Ponsdoménech


La mort sobtada de la líder del clan Dondre deixa Jeluma desolada. Era la seva àvia i mestra. Però amb la tristesa arriben revelacions sorprenents: la seva mare no és morta, i Jeluma ha de trobar-la per ocupar el càrrec que ha quedat buit. Tindrà la mare el saber que l'àvia li va amagar? Podrà guarir la seva malaltia? Què són els estranys objectes que han anomenat ‘registres’ i quina relació tenen amb els secrets del clan? Acompanyada del seu inseparable esquirol mutat, inicia un viatge que l’endinsa en un món prohibit i desconegut que capgira tot el que creu i que li han ensenyat. Descobreix aquesta apassionant aventura on el coratge, la cerca del saber i l'amor per la natura portaran Jeluma a superar els límits i forjar el seu propi destí.

Llegenda dels registres va guanyar el Premi Enric Valor de narrativa juvenil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada