21 d’octubre del 2023

A Blanes, "Llegenda dels registres", de Fàtima Ponsdomènech


La primera presentació de la novel·la guanyadora del 42é Premi Enric Valor "Llegenda dels registres", de Fàtima Ponsdomènech serà a Blanes. El Dissabte 28 d'octubre a la Casa del Poble de Blanes s'espera un esdeveniment ben especial, amb assistència de l'autora, a càrrec de Maria Sala i amb actuació musical de Cat Klezmer Trio. Començarà a les 19:30 hores i és de lliure assistència fins completar aforament. S'hi podrà adquirir el llibre allí mateix i el durà la Llibreria Llibresca.

L'argument de "Llegenda dels registres" és el següent:
La mort sobtada de la líder del clan Dondre deixa Jeluma desolada. Era la seva àvia i mestra. Però amb la tristesa arriben revelacions sorprenents: la seva mare no és morta, i Jeluma ha de trobar-la per ocupar el càrrec que ha quedat buit. 
Tindrà la mare el saber que l'àvia li va amagar? Podrà guarir la seva malaltia? Què són els estranys objectes que han anomenat ‘registres’ i quina relació tenen amb els secrets del clan? 
Acompanyada del seu inseparable esquirol mutat, inicia un viatge que l’endinsa en un món prohibit i desconegut que capgira tot el que creu i que li han ensenyat.
Descobreix aquesta apassionant aventura on el coratge, la cerca del saber i l'amor per la natura portaran Jeluma a superar els límits i forjar el seu propi destí.

La següent presentació serà el dilluns 30 d'octubre a la Plaça del llibre de València, que enguany se celebrarà al Jardí Botànic de València.

Per saber més sobre el llibre o llegir-ne l'inici: https://www.bullent.net/libro/3315-llegenda-registres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada